Dinu, pus la zid de Magda! Impulsionat sa decida care dintre cele doua femei i-a furat inima cu adevarat, Dinu s-a vazut nevoit sa ia o decizie importanta! Iata ce reactii a starnit in platou

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:47

Interventia telefonica a Magdei l-a determinat pe Dinu sa ia o hotarare importanta in privinta femeii pe care o place.

Magda si Dinu au fost filmati de o camera ascunsa, in timp ce se certau, din cauza geloziei acesteia fata de Cristina. Deranjata de comportamentul lui Dinu, Magda l-a pus la zid pe Dinu, pentru faptul ca acesta i-a trimis mesaje Cristinei, reprosandu-i ca se joaca cu sentimentele ei.
" Cu mine nu-ti merge! iti place de mine sau de Cristina? Ce se intampla intre tine si Cristina? De ce i-ai trimis atatea mesaje?", a spus Magda.

"Am dat mesaje mai multor femei, nu trebuie sa-mi faci crize de gelozie nejustificate! Nu sunt implicat emotional cu niciuna dintre voi! Nu inteleg de ce atatea suparari!", a zis Dinu.

Dupa vizionarea imaginilor, Magda a intervenit telefonic si dorind sa isi spuna punctul de vedere. Iata ce nemultumiri a avut femeia si ce decizie a luat Dinu in privinta acesteia:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”