Elif, in rochie de mireasa! Cat e de frumoasa a fost actrita din "Ziua in care mi s-a scris destinul" in rochie de mireasa

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:48

Elif, Hatice Sendil - pe numele ei real, si-a unit destinul cu cel al unui celebru producator de telenovele anul trecut.

Hatice Sendil sau Elif asa cum o cunosc telespectatorii din serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul" a fost Miss Turcia in anul 2001.

Frumoasa bruneta s-a casatorit anul trecut cu alesul inimii ei, producatorul de telenovele Burak Sagyasar. Hatice a purtat o rochie de mireasa vaporoasa, tip printesa, cu un voal diafan, foarte lung. Cu o coafura simpla si un machiaj simplu, dar care i-a pus in evidenta trasaturile, "Elif" a stralucit in ziua nuntii.


In cadrul serialului turcesc "Ziua in care mi s-a scris destinul", Elif joaca rolul unei mame surogat pentru o familie de bogatasi care incearca sa ignore sentimentele pe care le are pentru copilul pe care il aduce pe lume.

Vezi mai multe imagini cu celebra actrita pe wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.