Leo de la Strehaia, victima unui complot halucinant? Ce au pus la cale Dana Criminala si Renata e incredibil! Imaginile care nu mai au nevoie de niciun comentariu

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Leo de la Strehaia si-a iesit din minti dupa ce Renata si-a cumparat o masina pe banii lui, iar apoi acesta a fost capabil de un gest cu totul si cu totul socant.

Pus pe ganduri de faptul ca Dana si Renata ar putea fi mana-n mana, Leo de la strehaia si-a angajat un sofer si a plecat sa le urmareasca pe cele doua femei.

"Dana e buna pat. E cea mai buna. Cand se urca pe mine, uit de tot. Eu am crezut ca iubirea inseamna sa le dai bani, dar acum cred ca profita de mine. Nenorocitele naibii. Mi-au mancat banii.

Uite-le ce fericite sunt.", a spus Leo atunci cand a vazut ca cele doua s-au intalnit la un restaurant.


"Ati crezut ca ma faceti voi, dar v-ati inselat. O sa vada ele cine sunt in emisiune. N-are rost sa mai stau aici. Daca erau cu vreunul, intram peste ele. Ma doare si inima. Le arat eu.",a spus el nervos.

De celalalta parte, Dana si Renata cele doua au negat acuzatiile conform carora ar fi pus la cale un complot impotriva lui.


"Va spun eu adevarul. Mama s-a intalnit cu mine, ca sa ma convinga sa-i dau masina. Asta a fost tot. ",a spus Renata, iar la scurt timp, Dana si-a iesit din minti, afirmand ca e dezamagita de faptul ca a fost urmarita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.