Madalin Ionescu: “Cristina e gravida, iar eu am pofte! De cand a ramas insarcinata, eu m-am ingrasat 4 kilograme” – Interviu exclusiv cu prezentatorul WOWbiz

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Madalin Ionescu se pregateste sa devina tata pentru a treia oara.

Sotia lui, Cristina Siscanu, e insarcinata in luna a cincea si urmeaza sa aduca pe lume primul ei copil, o fetita. Prezentatorul “WOWbiz” mai are doi copii, pe Stefania si pe Filip, dintr-o casnicie anterioara.

“De cand a intrat in a 18-a saptamana de sarcina, a 19-a, se vad semnele acelea de relaxare. A fost destul de complicat cu greturile, cu starile specifice. Se pare ca foarte multe femei trec prin asa ceva.
Nu a fost o sarcina toxica, a aparut fenomenul disgravidiei. Cristina e ok acum. S-a dezvoltat destul de repede sarcina, e mai dezvoltata decat saptamana de varsta a sarcinii. N-a avut pofte, paradoxal, si cred ca nu e singura care a trecut prin asa ceva, n-a mai putut sa manance ce manca ea inainte. Noi, in general, tineam o dieta sanatoasa, aveam un regim echilibrat, iar de cand e insarcinata a mancat tot felul de prostiute.
Am trecut si prin perioada foietajelor, apa carbogazoasa si fast-food, dar mai putin. S-a intamplat sa-mi dea misiuni… cand ma intorc de la emisiune sa merg sa cumpar cate ceva. M-am ingrasat si eu alaturi de ea. Cred ca am luat vreo 4 kilograme. Pofte am avut eu, nu ea”, a declarat Madalin pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Prezentatorul
“WOWbiz” ne-a marturisit si ce planuri si-au facut de Sarbatori. “De Craciun vom sta acasa, cu familia, asta am facut in fiecare an. Si de Revelion cred ca vom evada putin, vom merge pe la Brasov, dar nu foarte mult timp pentru ca avem parintii acasa, socrii, copiii, si va trebui sa petrecem si cu ei. Nu mai putem pleca, cel putin un an si ceva de acum incolo nu ne mai gandim la vacante in afara tarii pentru ca nu avem cum, riscam”, a adaugat Madalin Ionescu.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.