A vazut un gandac mergand pe gresia din bucatarie, asa ca a alergat imediat sa il omoare. L-a strivit cu piciorul, dar cand a vazut ce s-a intamplat dupa cateva secunde a avut un soc! E cutremurator ce a iesit din el: "Dumnezeule, ce e asta?!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:52

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 700.000 de vizualizari.

Imaginile au fost filmate de un barbat in propria bucatarie. Totul a inceput dupa ce el a vazut un gandac destul de mare mergand pe gresie. Nu a stat pe ganduri, asa ca imediat a alergat dupa el si l-a calcat cu piciorul.

Nu se astepta insa la ceea ce a urmat! Omul a ramas socat in momentul in care a vazut ca, din resturile gandacului, si-a facut aparitia un vierme cu o lungime impresionanta, care era inca viu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dupa ce s-a documentat pe internet a aflat ca ceea ce a vazut este Nematomorpha, un parazit care isi depune ouale in artropode. Voi ati mai vazut asa ceva pana acum?

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.