Traditiile romanesti nu pier! Povestea calusarilor scrisa cu litere de aur in cartea tezaurelor umane! Iata cum au sfidat timpul ultimii calusari din inima Olteniei

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Calusul, unul dintre cele mai vechi obiceiuri romanesti, care este dus cu mandrie mai departe de ultimul vataf de calusari.

Din cutia cu tezaure umane face parte si Petre Feraru, cel mai de seama vataf de calusari din zona Olteniei, care a condus cu darzenie de-a lungul timpului, multe grupuri de calusari talentati si in prezent priveste mandru spre discipolii sai, care duc traditia mai departe.

Daca ar fi nemuritori, macar am avea garantia ca ce e romanesc nu piere. Mai sunt cateva suflete care si-au dedicat viata traditiilor neaose.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ultimul vataf de calusari al Olteniei ar mai juca si acum calusul, asa cum o facea in tinerete, daca l-ar lasa picioarele, dar se multumeste sa isi stie copiii si nepotii la fel de indragostiti de obiceiul locului.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.