A iesit pe strada cu un arc, sa vaneze caini si a reusit sa infiga doua sageti in pieptul unui patruped inofensiv! Cand l-au vazut cum arata, veterinarii au izbucnit in plans... Putini pot sa vada imaginile astea fara sa le dea lacrimile

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 16 sep 2020, 07:05

Barbatul era un traficant de carne de caine din orasul chinez Chengdu.

Animalul a fost salvat de un barbat care l-a vazut pe strada, acoperit de sange si cu doua sageti infipte in piept si in gat. L-a dus la un spital pentru animale, unde doctorii au facut tot posibilul sa il salveze.

 

In mod miraculos, cainele a inceput sa se recupereze iar imaginile cu el insangerat au provocat revolta printre iubitorii de animale din intreaga lume.

In China, comertul cu carne de caine este un lucru obisnuit, desi provoaca revolta iubitorilor de animale. Anual, milioane de caini sunt omorati din aceasta cauza si zeci de milioane de iubitori de animale lupta pentru a scoate in afara legii consumul carnii de caine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

"China nu va fi niciodata un adevarat lider modial daca acest comert barbaric nu va inceta", a marturisit managerul adapostului unde a fost salvat cainele. Iata cum arata acesta acum: