I-a aparut o umflatura uriasa pe nas si toti radeau de el ca i-a mai crescut un ochi! A mers la doctor si a filmat tot consultul! Cand o sa vezi ce i-a scos de acolo o sa ramai mut de uimire

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:53

Desi, la inceput, umflatura parea inofensiva, barbatul a devenit ingrijorat in comentul in care a inceput sa ii afecteze vederea.

Punga de puroi, un chist epidermioid, a crescut atat de mult incat ii obtura campul vizual, barbatul avand mereu o senzatie de disconfort. Si-a luat inima in dinti si a mers la un specialist dermatolog, care a decis sa o opereze pe loc.

I-a trasat pe piele conturul chistului, apoi a trecut la treaba, cu un bisturiu. I-a taiat pielea, descoperind  invelisul tare al chistului, in care a facut o mica incizie, apoi a apasat ferm pe umflatura, pentru a-i elibera continutul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cateva minute chistul a fost eliminat iar rana a fost cusuta:

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.