Kahraman descopera adevarul despre Defne si are de gand sa se razbune! Afla ce dovezi importante gaseste, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Bulversat de marturisirile lui Elif, Kahraman face propriile investigatii si descopera indicii halucinante despre planurile diabolice puse la cale de Defne.

Desi continua sa fie neincrezator in afirmatiile lui Elif despre Defne, Kahraman incepe sa cerceteze toate actiunile intreprinse de fosta lui sotie, in incercarea de a descoperi detalii importante prin intermediul carora ar fi reusit sa o indeparteze definitiv din viata sa.

Pe de alta parte, Elif trece prin momente dificile, departe de familia sa, insa continua sa isi mentina aceeasi atitudine distanta fata de sotul ei, sperand ca astfel acesta se va convinge de vinovatia rivalei sale.

Intre timp, Defne isi duce la indeplinire urmatoarea etapa a planului ei sinistru de a-l recuceri pe Kahraman cu orice pret. Aceasta incheie un pact cu cel care trimisese scrisorile de amenintare si ii inspaimantase pecei din familia Yorukhan, pentru a masca astfel intrigile ei diabolice si a iesi din nou victorioasa.

Daramat de tot ceea ce aflase despre adevarata sa mama, Yakup merge sa o intalneasca pentru a-i povesti totul despre copilaria lui si despre momentul critic in care a decis sa il abandoneze in sanul

familiei Yorukhan si sa isi cladeasca alta viata. Dupa o lunga discutie, intre mama si fiu se naste o legatura puternica si cei doi isi promit ca nu se vor mai desparti niciodata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Kahraman descopera cateva detalii importante despre faptele lui

Defne si, punand cap la cap toate informatiile, realizeaza ca aceasta a facut totul pentru a-si atinge scopul suprem: sa-si reia locul in familia Yorukhan. Barbatul isi recapata increderea in Elif si ii promite ca situatia lor se va rezolva in curand si isi vor putea relua casnicia.

Kahraman descopera si ca Defne il vizitase pe Ziya la spital si avusese o discutie in contradictoriu cu acesta, chiar inainte ca batranul sa sufere accidentul vascular, care il tintuise in scaunul cu rotile.

Disperat, Kahraman incearca sa afle mai multe indicii importante de la tatal lui pentru a putea sa o demaste pe fosta sa sotie.

Nu ratati astazi, de la 20.00, un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", la Kanal D.

 

Taguri: