Era insarcinata si abia astepta sa nasca, dar s-a speriat rau cand a vazut cat de mult i s-a umflat burta: "Simt ca explodez, ceva nu e bine!". A mers de urgenta la un control. Cand a aflat ce are, a inceput sa planga

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:54

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriza la care nu se astepta si care i-a schimbat viata pentru totdeauna.

Totul a inceput dupa ce Becki-Jo Allen, in varsta de 23 de ani, a ramas insarcinata. Fata a fost in culmea fericirii cand a aflat vestea iar de atunci, impreuna cu sotul ei, a facut pregatiri si a asteptat cu nerabdare momentul nasterii.

Insa pe masura ce sarcina inainta, fata s-a speriat extrem de tare deoarece burta devenise extrem de umflata. In plus, ii era extrem de rau toata ziua, vomita foarte des si avea ameteli.

Ingrijorata, Becki-Jo si-a luat inima in dinti si a mers la un control, desi era constienta ca vestile pe care urma sa le primeasca puteau sa nu fie bune deloc.

Dupa o serie de analize, doctorul s-a apropiat de ea: "Nu stiu daca sunteti pregatita pentru vestea pe care urmeaza sa v-o dau! Dumneavoastra stiati ca o sa aveti un baietel, nu? O sa fiti mama de tripleti! De aici si sarcina grea, de aici si abdomenul extrem de umflat.

felicitari!", a spus medicul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La auzul acestei vesti, viitorii parinti au inceput sa planga de fericire. In cele din urma femeia a nascut trei baietei frumosi si perfect sanatosi.