Gabriela Cristea: "Dragul meu, daca ti-e dor de ochii mei, trebuie sa astepti dupa emisiune!". Iata ce complimente i-a facut Tavi Clonda sotiei sale si cum a reactionat aceasta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Prezentatoarea TV a fost coplesita de valul de complimente si de felicitari primite din partea sotului ei, cu ocazia distinctiei primite de curand, in cadrul Galei "Femei de succes 2016".

Gabriela Cristea a fost intampinata cu ovatii la inceputul emisiunii. Toti cei prezenti in platou au felicitat-o pentru premiul primit in cadrul galei "Femei de succes", unde a fost desemnata de public "Femeia anului in televiziune".

Insa cel mai incantat de distinctia Gabrielei s-a dovedit a fi sotul ei, care a felicitat-o si a admirat-o minute in sir. Acesta i-a dedicat cateva versuri romantice din melodia ei preferata, care au coplesit-o realmente.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Vreau sa le multumesc tuturor care au contribuit la acest premiu, pentru ca este foarte important sa lucrezi in echipa, uneori iese unul la limina, precum uleiul deasupra apei si el ia premiul, dar este de fapt munca unei intregi echipe!", a spus Gabriela.