WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu nu tine cont ca este luna cadourilor. Este mai exigenta ca niciodata! Afla cine a avut cea mai apreciata tinuta, dar si cine a gafat rau

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Este joi si Iulia Albu e pe la noi. Nici in aceasta seara, vedetele nu au scapat de ochiul vigilent al Iuliei Albu.

Nicole Cherry- Nu este nimic rau in a purta o rochie de paiete. Daca ar fi avut parul aranjat in alt fel, putea sa intre in zona vintage. Nu-mi plac sandalele. Ea este o fata frumoasa. Nu este OK sa porti astfel de sandale daca ai o astfel de silueta. Nota mea pentru Nicole Cherry este 7.


Alina Eremia-
Se imbraca bine in general.
Atentie la accesorii insa. Este o fata foarte frumoasa si imi place acest look fresh al ei. Primeste astazi de la mine nota 8.


Amalia Enache- este o femeie care are foarte multe lucruri de aratat, insa tinuta ei nu are sare si piper. Poseta arunca intr-un derizoriu total aceasta tinuta. In aceasta seara seara primeste de la mine un 0.


Ciprian Marica- Are un look corect.
Imi place faptul ca poarta vesta. Are un look degajat. Este o tinuta corecta. Nu e WOW, dar corecta. In aceasta seara primeste nota 9.


Xonia- Imi place tinuta ei, imi place ca a dus-o intr-o zona disco. Imi plac cizmele de lac. Nu am mai vazut-o de mult timp atat de bine imbracata. Astazi primeste un 9.2.


Horia Tecau- nu-mi place tinuta.
Nu este o tinuta potrivita pentru o incaltaminte sport. Haina este potrivit pentru sezon, dar aparitia nu este una notabila. In seara asta primeste un 6.1.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Valentina Pelinel- Are o tinuta foarte frumoasa, simpla.

Acest tip de pantof este unul care te scoate din incurcatura. Imi place ca gulerul este in aceeasi nuanta. Tinuta Valentinei este una WOW.


Saptamana trecuta, premiul WOW a fost primit de Andra. Vezi ce mesaj a transmis vedeta echipei WOWbiz, dar si ce planuri are de sarbatori.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.