Fericirea lui Elif si Kahraman ar putea sa se destrame, din nou! Cine mai face planuri impotriva lor aflati azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Moartea lui Ziya ii deprima pe toti, iar Kahraman se hotaraste sa devina capul familiei si se muta cu totii la conac.

Timpul trece iar Elif si Kahraman traiesc fericiti. Kiymet planuieste sa se reîntoarca si ea la conac, uneltind aceasta cu doctorul ei de familie, dar asta va însemna ca linistea si fericirea familiei se vor destrama.

Obsesia lui Soner legata de Elif si de Toprak creste si barbatul este decis sa faca tot posibilul pentru a-i lua cu el. Defne ajunge în fata completului de judecata, la tribunal, dar cu toate acestea, deja îsi face noi planuri legat de un nou parteneriat.

Sukran si Maksut pun ochii pe actiunile Yorukhanilor si fac tot posibilul sa-i convinga pe Yakup si pe Saadet sa le vanda. Tot ceea ce-si doresc este sa puna mana pe bani, iar planurile lor merg ca unse pana cand ceva total neasteptat intervine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

ratati un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", azi, de la 20.00, la Kanal D.

 

Taguri: