S-au trezit ingroziti noaptea de tipetele fetitei lor din camera alaturata! Speriati, s-au dat imediat jos din pat si au mers la ea. Cand au deschis usa au avut un soc! E incredibil ce i se intampla micutei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:58

Cazul de mai jos a socat locuitorii unui bloc din Arizona prin duritatea lui.

Totul s-a intamplat tarziu in noapte, cand in mod normal lumea ar trebui sa doarma. La un moment dat, un barbat s-a trezit terifiat dupa ce a auzit tipetele disperate ale fiicei sale.

Extrem de speriat, omul s-a dat jos rapid din pat, iar cand a ajuns in sufragerie a avut un soc: un barbat strain ii tinea in brate fetita de doi ani! Cand si-a dat seama ca a fost prins, intrusul l-a aruncat pe cel mic pe canapea si a inceput sa se ia la bataie cu omul in casa caruia intrase fraudulos.

Din fericire vecinii au chemat politia iar in scurt timp conflictul a fost oprit, fara ca nimeni sa fie ranit. Intrusul a fost retinut, iar acum oamenii legii incearca sa afle ce voia sa faca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca va fi gasit vinovat pentru faptele lui, barbatul risca ani grei de

inchisoare.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.