Muncitorii s-au apucat sa darame un perete de rigips vechi, convinsi ca in spate vor gasi doar un zid de beton. Au ramas cu gura cascata cand au vazut incaperea sigilata de zeci de ani! Ce se afla in interior

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 14:58

Administratorii unei universitati britanice efectuau lucrari de reparatii intr-un camin studentesc, cand au descoperit o adevarata comoara istorica, dintr-o epoca de mult apusa.

O echipa de muncitori constructori care lucrau intr-unul din caminele Colegiului Selwyn din Universitatea Cambridge au daramat un perete deteriorat, de rigips si au fost uimiti sa descopere ca, in spatele acestuia, se afa o mica incapere sigilata de zeci de ani.

In spatiul din spatele peretelui fals se afla o mica soba de fonta, folosita pe vremuri pentru a le prepara studentilor paine prajita si ceai, in fiecare dimineata.

In plus, acolo se aflau carti postale si scrisori apartinand studentilor care au trecut pe acolo in urma cu un secol.

Pe baza stampilelor de pe scrisori, acestea au fost datate ca fiind expediate intre 1912 si 1916. Corespondenta va fi restaurata si va fi expusa intr-o expozitie despre viata studentilor de la inceputul secolului XX.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.