Multi isi fac cruce si se sperie cand o vad: ea este cea mai paroasa femeie din Nigeria! E incredibil ce are tanara asta pe fata si intre sani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 05:45

Femeia din imaginile alaturate are o particularitate a corpului ce ii face pe toti cei care o vad sa ramana cu gura cascata!

Queen Nonyerem Okafor, in varsta de 29 de ani, este considerata a fi cea mai paroasa femeie din Nigeria. Din cauza unei probleme hormonale ea are o barba in toata regula pe fata, iar pilozitatea excesiva isi face aparitia si pe sani.

Desi arata extrem de ciudat, tanara este mandra de particularitatea ei fizica si spune ca aceasta o ajuta sa o scoata din anonimat.

"Primesc multe priviri pe strada, dar acest lucru nu ma deranjeaza.

Dimpotriva, ma face sa ma simt flatata! Multi imi spun sa ma rad mai des, sau sa fac o operatie pentru a scapa definitiv de par, insa eu nu imi doresc acest lucru", marturiseste ea.

Pentru ca toata lumea o intreaba daca a reusit vreodata sa cucereasca un barbat cu o astfel de infatisare, Queen a dezvaluit recent pe pagina ei de Facebook faptul ca este logodita si ca urmeaza sa se casatoreasca in curand.

Voua vi se pare ca arata bine?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.