Ozcan Deniz, Kahraman din "Ziua in care mi s-a scris destinul", este in lacrimi! Fotografia SOCANTA, care a strans sute de comentarii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Ozcan Deniz, Kahraman din "Ziua in care mi s-a scris destinul, este in plina suferinta. Actorul a postat o fotografie care a starnit sute de reactii din partea fanilor.

Recent, Ozcan Deniz a postat pe contul personal de Instagram o fotografie emotionanta. Oameni raniti si plansi, care stau printre ruine, ce sunt gata sa se prabuseasca peste ei. Actorul empatizeaza cu suferinta poporului musulman, care trece prin situatii dificile.

Ozcan Deniz a vrut sa traga un semnal de alarma si sa spuna ca realitatea este mult mai dureroasa fata de ceea ce se vede la televizor. Fanii din mendiul virtual nu au stat cu mainile in san si au lasat sute de comentarii, aratand ca sunt alaturi de ce aflati in suferinta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeti imaginea pe kfetele.ro.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.