Cu cine isi imparte patul Kahraman cand iubita nu-i acasa? Imagini de senzatie cu protagonistul serialului "Ziua in care mi s-a scris destinul"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:50

Ozcan Deniz este unul din cei mai indragiti actori din Turcia. Rolurile sale, sarmul personal, dar si talentul sau, l-au transformat intr-un adevarat "Don Juan" al Turciei.

Odata cu serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul", difuzat de Kanal D, Ozcan Deniz a reusit sa cucereasca imediat si publicul feminin din Romania. Spre satisfactia fanelor, actorul nu este casatorit in prezent, dupa ce in anul 2000 el a divortat de femeia cu care a stat vreme de 9 ani.

Desi filmarile si proiectele muzicale ii ocupa mare parte din timp, actorul nu se simte singur, mai ales ca are si o felina care ii mai alunga din singuratate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Actorul a postat o serie de fotografii alaturi de superba felina, iar imaginile au topit instant inima admiratoarelor sale.
(sursa wowbiz.ro)

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.