Kahraman isi cauta cu disperare fetita! Defne e in continuare disparuta cu Efe, numai ca planurile sale sunt date peste cap! Ce se intampla azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul!, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:50

Revenind la resedinta, Kiymet urzeste planul pe care l-a pus la cale, atacand din umbra si facandu-se placuta de ceilalti.

Kahraman este pe urmele lui Defne, dupa ce aceasta a rapit-o pe Ece, fiica ei. In tot acest timp, si politia este pe urmele femeii.Melek si Canan au prima confruntare dupa ce aceasta a rupt logodna cu Selim la vederea filmuletului compromitator. Tatal lui Melek va lua o decizie careia ii va fi pe plac lui Canan si va putea sa isi duca la indeplinire planul de a-l cuceri pe Selim.

Sukran ii arunca vorbe grele lui Kiymet, si o avertizeaza pe Elif cu privire la planurile batranei. Simtindu-se incoltita si cu politia pe urmele ei, neavand niciun sprijin, Defne ia hotararea de a fugi cat mai departe impreuna cu Ece, dar ceva ii da planurile peste cap.

Soferul care conducea masina in care se afla fetita se trezeste din coma si ii dezvaluie lui Kahraman adevarul socant; aceasta alearga intr-un suflet spre locul indicat de barbat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nu ratati ultimele doua episoade din serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D! Incepand de luni, 2 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D va debuta primul episod al noului sezon al
indragitului serial „Furtuna pe Bosfor”.