Femeia asta pare ca isi ia adio de la o batrana in sicriu, dar e scandalos ce se intampla de fapt! Uite ce a facut cu mainile dupa ce s-a aplecat peste cadavru! Familia a inceput sa planga cand s-a uitat pe inregistrarea camerei de supraveghere

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:02

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 700.000 de vizualizari.

Totul s-a intamplat intr-o casa unde trupul unei femei in varsta de 88 de ani fusese depus pentru ca cei dragi sa isi ia un ultim ramas bun de la ea, inainte de inmormantare.

La un moment dat o femeie de pe strada a intrat in locatie, spunand ca are o urgenta si cerand voie sa foloseasca toaleta. Cei care erau pe hol au acceptat si i-au aratat drumul spre baie.

Femeia insa s-a strecurat in camera unde era sicriul batranei si a facut un lucru socant, surprins de camerele de supraveghere: ea s-a aplecat peste cadavru si i-a smuls inelul cu diamant, pe care il avea pe deget, dupa care s-a facut nevazuta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa 10

minute fiica batranei a intrat in camera si a avut un soc cand a observat ca bijuteria disparuse. A facut imediat legatura cu femeia care venise mai devreme la ea.