A pus carne tocata intr-o punga si a intins-o cu facaletul, pana cand s-a transformat intr-o foaie dreptunghiulara. Cand o sa vezi cum a gatit-o, o sa iti lase gura apa! E genial!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 15:02

Atentie, reteta asta poate avea un puternic impact emotional!

Cu siguranta nu ai mancat ceva ma bun decat aceasta rulada de bacon afumat umplut cu carne de carnati!

Pentru a prepara aceasta delicatesa ce poate ingrozi orice medic cardiolog, ai nevoie de:

- 500 de grame/ 13-14 felii de bacon afumat, taiat gros
- 500 de grame de carne tocata, condimentata pentru carnati
- ingrediente pentru umplutura (ciuperci, spanac, branza etc.)
- o punga sigilabila de 1 litru

Cum se prepara? Pentru a pregati exteriorul ruladei, pune carnea tocata intr-o punga sigilabila si taie-i colturile, pentru

a permite aerului din interior sa iasa, apoi intinde bine carnea pana cand obtii un strat uniform.

Taie fata superioara a pungii si rastoarna foaia de carne peste o foaie de hartie de gatit, apoi adauga umplutura. In clipul video de mai jos, s-au folosit ardei grasi, ceapa verde, branza si spanac, dar poti folosi ce ai la indemana.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruleaza

carnea in jurul umpluturii, insa ai grija sa nu lasi hartia in interior. Pune rulada de-o parte, pana cand prepari invelisul tesut din fasiile de sunca afumata, pe care il vei infasura in jurul ruladei.

Iata un material video explicativ: