La 14 ani i-a venit ciclul dar nu s-a speriat, era pregatita dupa ce discutase cu mama ei. Dar ce a urmat e socant! Doctorii s-au inchinat cand au vazut ce i se intampla: "Dumnezeule, nu se mai opreste!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 05:10

Tanara din imaginea alaturata a fost perfect normala pana la varsta de 14 ani.

Insa totul s-a schimbat in momentul in care i-a venit ciclul pentru prima data! Chloe Christos era informata de la mama ei despre ceea ce urma sa i se intampla, asa ca nu s-a speriat.

Totul s-a schimbat insa in momentul in care fata a observat ca menstruatia nu i se mai opreste. In plus ea pierdea intr-un interval de 4 zile o cantitate imensa de sange, aproape 500 ml, fata de un normal de 80 ml.

Au urmat drumuri interminabile la doctori si analize peste analize, insa nimeni nu reusea sa isi dea seama ce i se intampla. Poate parea greu de crezut dar astfel, Chloe a avut menstruatie neintrerupta timp de 5 ani de zile!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din fericire cosmarul ei

s-a terminat dupa ce un doctor si-a dat seama ca sufera de boala von Willebrand, din cauza careia sangele ei nu avea capacitatea de a se coagula.

Acum fata urmeaza un tratament experimental pe baza de injectii, care se pare ca isi face efectul si o ajuta.

 

Taguri: