Dezamagire totala pentru fanele lui "Suleyman Magnificul". Actorul, de nerecunoscut. Intr-o aparitie recenta este vizibil imbatranit si neingrijit. Cum arata ACUM

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 sep 2020, 04:55

Halit Ergenç, actorul care a interpretat rolul principal in serioalul turcesc "Suleyman Magnificul", este complet transformat la doi ani de la difuzarea originala a serialului, in Romania.

Halit Ergenç a mai imbatranit putin, a caruntit, iar cel mai recent rol pe care-l interpreteaza ii cere sa aiba un look neingrijit.

In pozele facute publice cu putin timp in urma, Halit Ergenç pare un alt om. Multe fane vor ramane dezamagite, insa, trebuie sa stie ca e vorba doar de un alt rol. (sursa wowbiz.ro)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.