Cat de mare a crescut burtica de gravida a Cristinei Siscanu! Inca putin si vine bebelusul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 15:02

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu sunt in culmea fericirii. Anul acesta cei doi au aflat vestea cea mare, aceea ca vor deveni parinti, iar numaratoarea inversa pana la momentul nasterii a inceput deja.

Sarbatorile o vor prinde cu burtica de gravida, anul acesta, pe Cristina Siscanu. Sotia lui Madalin Ionescu va deveni anul viitor mamica pentru prima oara, insa pana atunci, cei doi se pregatesc sa petreaca Craciunul in familie, altfel decat au facut-o pana acum. Alaturi de ei, desi inca nenascuta, va fii si fiica lor, Petra, primul copil al cuplului.


Imbracati la patru ace si cu zambetul pe buze, Cristina si Madalin Ionescu s-au pozat langa brad si le-au urat tuturor un Craciun de poveste, asa cum vor avea parte si ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am intrat in vacanta! Va dorim sarbatori de poveste si va imbratisam", a fost mesajul transmis.

(sursa wowbiz.ro)

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.