Iulia Albu, mesaj taios pentru fostul sot: "Imi doresc sa nu se mai catare pe numele meu!" Scandalul a pornit de la niste "datorii pe caiet"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 15:03

Iulia Albu s-a enervat la culme cand in presa a aparut un articol care o dadea datoare unui butic din zona in care locuia.

Jurata de la "Bravo, ai stil" a banuit ca declaratiile din presa au aparut din cauza fostului sot, Mihai Albu, al carui brand s-ar afla intr-un con de umbra.

"As vrea sa fac cateva precizari. M-am trezit cu un articol cum ca ar face cumparaturi pe caiet. Este o minciuna. Am considerat sa adresez aceasta situatie printr-un interviu pe wowbiz.ro. Nu l-am atacat pe Mihai. Am spus ca mi-as dori ca oamenii sa-si continue viata asa cum o au.

Consider ca sotul meu continua sa-mi afecteze imaginea.


Nu am nevoie de publicitate negativa. Consider o mare mizerie sa continue cu astfel de afirmatii. Dansul este foarte jignit pentru ca mi-am refacut viata. In curand va incepe procesul si mi-am rezervat dreptul de a ma apara si de a invoca faptul ca acest om se foloseste de imaginea mea pentru a-si promova brandul care este intr-o continua cadere.
Imi doresc sa nu se mai catare pe numele meu. Stiti cat am muncit sa ajung unde sunt. Nu am nevoie de publicitate", a declarat Iulia Albu la WOWbiz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”