Nu intelegea de ce secretara lui ramane mereu peste program la birou, asa ca a montat mai multe camere ascunse. Dupa ce s-a uitat pe inregistrari, a concediat-o instantaneu! Uite ce facea tanara in fiecare seara, intr-o sala de sedinte

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:03

Un barbat din Statele Unite, care conduce o mica afacere, a avut parte de un incident mai putin obisnuit cu una dintre angajatele lui.

Omul a observat ca secretara ramane in fiecare seara peste program. Mereu o intreba de ce nu pleaca acasa, deoarece nu mai are nimic de facut, insa aceasta ii raspundea ca ii place ca totul sa fie pus la punct si ca ramane sa verifice o serie de acte.

Din cauza ca explicatia nu i s-a parut plauzibila, barbatul a montat mai multe camere ascunse in birouri. Dupa ce s-a uitat pe inregistrari, a avut un soc: tanara mergea in fiecare seara intr-o sala de sedinte si facea videochat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A doua zi a confruntat-o, iar aceasta si-a recunoscut practicile. "De maine nu mai lucrezi pentru mine!", i-a spus seful.

 

Taguri: