Stia ca o sa nasca gemeni si s-a dus la control, ca sa vada cum merge sarcina. Cand i-a pus aparatul pe burta, medicului i-a fost frica sa o mai atinga! In scurt timp tot spitalul era in soc, asa ceva nu mai vazusera niciodata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:03

Cazul de mai jos i-a uimit pe medicii unui spital din Ucraina, care spun ca in intreaga lor cariera nu s-au mai confruntat cu asa ceva.

Totul a inceput dupa ce femeia din imaginile alaturate a aflat cu bucurie ca va fi mama. Strigatele de fericire au fost si mai mari cand, la controlul de 3 luni, ea a aflat ca nu va avea un singur copil, ci ca va aduce pe lume gemeni.

Sarcina a decurs perfect normal pana la controlul de 6 luni, cand a fost din nou la o ecografie. In momentul in care s-a apucat sa ii scaneze abdomenul, doctorul a avut un soc: a descoperit cu stupoare ca tanara nu purta in pantece gemeni, ci 5 fetusi.

Medicul s-a blocat, deoarece nu se mai confruntase cu asa ceva si, pentru cateva minute, i-a fost frica sa mai puna mana pe abdomenul viitoarei mamici. Ulterior a alertat tot personalul spitalului, iar o comisie de 8 medici a fost realizata pentru a se ocupa de acest caz.

Riscurile erau foarte mari, atat pentru viitoarea mamica, cat si pentru bebelusi, motiv pentru care orice decizie trebuia analizata pe toate partile.

Din fericire totul s-a terminat cu bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atat copiii nascuti, cat si mamica sunt perfect sanatosi si se simt foarte bine.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.