In seara de Ajun, o editie speciala a emisiunii “Asta-i Romania!” Mos Craciun ajunge la 8 copilasi ai unei familii care a ramas fara casa in urma unui incendiu! Chipurile fericite ale micutilor sunt un adevarat cadou

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:50

In aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, Mihai Ghita va invita la o editie speciala a emisiunii “Asta-i Romania!”.

Timp de doua ore, emisiunea este transmisa dintr-un loc de basm, din care nu vor lipsi colindatorii, romanii de tezaur si miracolele Craciunului. Nelipsite nu vor fi nici traditiile de iarna si buna dispozitie, asa ca in seara de Ajun, la Kanal D, in emisiunea “Asta-i Romania!”, Lorena va incanta telespectatorii cu muzica si voie buna.

In aceasta seara, in editia speciala de Craciun “Asta-i Romania!”, telespectatorilor le va fi prezentata o poveste emotionanta a unei familii numeroase carora le-a ars casa din temelii.

Intr-un sat din Teleorman, opt prichindei asteapta ca Mos Craciun sa ajunga la ei si sa le stearga lacrima de pe obraz.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmariti o editia speciala a emisiunii “Asta-I Romania!”, in noaptea de Ajun, de la ora 20:00, la Kanal D!