A vazut ca are un semn ciudat pe picior, asa ca s-a dus la un control. Initial doctorii i-au spus ca are varice, dar dupa un control mai amanuntit au incremenit! E cutremurator ce era de fapt sub pielea acestui barbat

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 15:03

Un barbat din China a avut parte de o intamplare extrem de ciudata pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Totul s-a intamplat dupa ce omul s-a intors dintr-o vacanta petrecuta in Nigeria. La un moment dat, intr-o seara, el a observat ca are pe unul dintre picioare un semn ciudat.

A palpat zona respectiva, a vazut ca nu il doare si nu i-a dat importanta, crezand ca este doar o vena umflata. Insa pe masura ce timpul trecea barbatul vedea cum semnul se extinde, asa ca s-a hotarat sa mearga la un control.

Initial doctorii i-au spus ca are varice si i-au prescris niste medicamente care sa ii imbunatateasca circulatia sangelui. Insa acestea nu au avut niciun efect, asa ca barbatul a mers la un alt medic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acolo, dupa o serie de consultari amanuntite, a aflat un lucru

socant: el avea de fapt sub piele un parazit, care se marea pe zi ce trece si care, practic, se hranea cu corpul lui.

Din fericire totul s-a terminat cu bine si, dupa o operatie de scurta durata, viermele a fost scos.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.