Atmosfera fierbinte la un joc de carti! Participantii au jucat carti pe dezbracate, in deplasarea de la munte! Iata unde s-a ajuns

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:50

Acestia au fost luati de valul distractiei si au intrecut limitele bunului simt fata de colegii lor mai in varsta.

In timpul sederii lor la munte, participantii s-au eliberat de inhibitii si si-au facut de cap la un joc de carti, pe dezbracate. Acestia s-au retras in camera pensiunii in care au fost cazati si au inceput cea mai palpitanta partida de carti, cu pedepse.
Cei care s-au eliberat de inhibitii cel mai repede au fost Florin si cele doua surori Ana si Alina care s-au dezbracat de haine, fara sa le pese ca pot fi vazuti de colegii lor mai in varsta.


Insa distractia acestora a fost la un moment dat intrerupta de Cristina si Cornelia, care s-au aratat foarte deranjate de atitudinea colegilor lor.

Acestea au incercat sa le atraga atentia ca au depasit limitele bunului simt dezbracandu-se in vazul celorlalti si mai mult decat atat au ajuns sa se sarute intre ei, conform pedepselor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: