Cum sa organizezi un eveniment pe care invitatii il vor tine minte. Ţine cont de aceste 4 aspecte

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:04

Nunta sau botezul tau vor fi tinute minte pe viata si folosite drept etalon de catre invitati, daca iei in calcul aceste lucruri.

Oricine isi doreste o nunta sau un botez memorabil, dar prea des aceste evenimente par comune si lipsite de factorul surpriza, tocmai cel care sa-l faca de tinut minte. Daca vrei ca invitatii tai sa-si aduca aminte toata viata de evenimentul la care au participat, tine cont de aceste idei si pune-le in practica.

1. O idee geniala, pe care orice persoana care organizeaza evenimente ar trebui sa o puna in practica

Bauturile servite la o petrecere fac parte din ingredientele principale ale distractiei, nu-i asa? De cele mai multe ori, insa, la evenimentele mari

se servesc aceleasi bauturi clasice, care nu le raman cu nimic in minte invitatilor. Alege cocktailurile in locul bauturilor simple si ia in calcul inclusiv optiunea ca invitatii sa-si prepare singuri mixurile, la un stand dedicat si cu ajutorul unui barman. Sigur se vor distra incercand sa faca amestecuri deosebite.

In plus, nu e deloc greu sa prepari bauturi delicioase si care sa ii impresioneze pe toti invitatii.

E de ajuns sa te uiti printre aceste retete de mojito pentru a vedea cat de usor se prepara si pentru a-l servi in cadrul evenimentului tau. Dupa cum vezi, este o bautura racoritoare, delicioasa si pe care oricine o adora, asa ca toti invitatii vor tine minte cum si-au preparat cocktailurile.

2. Uita de regulile clasice cand vine vorba despre mancare

Cand discutam despre mancarea nelipsita de la un eveniment, exista cateva reguli nescrise pe care le respecta toata lumea.

Se servesc aceleasi feluri de mancare, aceleasi aperitive, aceleasi tipuri de carne. Cum ai putea avea parte de un eveniment memorabil daca nu vii cu nimic nou? De ce sa nu incerci altceva, poate chiar un meniu traditional sau unul cu cate putin din fiecare parte a lumii?

Un bufet suedez organizat pe tari, cu feluri de mancare din mai multe colturi ale lumii si cu stegulete care sa semnalizeze tara de unde este specialitatea este o varianta de luat in calcul.

Cu siguranta invitatii tai vor tine minte un fel de mancare deosebit si nu vor uita cum au avut ocazia sa guste din mai multe bunatati din diverse bucatarii internationale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

3.

Distractie si amintiri pentru toti invitatii tai – photo booth

O idee pe care trebuie neaparat sa o iei in calcul este inchirierea unei cabine foto cu recuzita amuzanta. Invitatii isi vor face cate poze vor si apoi vor primi fotografia pe loc, cu un magnet inclus, asa incat sa o poata pune pe frigider. Mai mult, fotografiile acestea pot lua locul marturiilor in cazul unei nunti, pentru ca pe ele este inscriptionat si evenimentul, precum si data.

Probabil toti invitatii vor fi incantati de aceasta cabina, pentru ca oricine vrea o astfel de amintire amuzanta.

4. Aspectul esential si cel in care merita din plin sa investesti pentru a avea parte de un eveniment reusit

Am lasat la final unul dintre cei mai importanti factori pentru un eveniment reusit: muzica. Acorda-i atentia cuvenita, alege doar profesionisti – formatie live sau dj – cu un portofoliu care sa te impresioneze si nu face compromisuri la acest capitol. De muzica depinde, in definitiv, distractia, asa ca nu e cazul sa te uiti la bani cand vine vorba despre ea.

Ce alti  factori crezi ca mai sunt importanti pentru ca un eveniment sa fie unul de neuitat?

Sursa foto: Shutterstock