Gabi Cristea nu face Revelionul cu sotul ei? Tavi Clonda: “Eu voi canta cu trupa la Craiova. Gabi s-ar putea sa vina sau nu cu mine”

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Tavi Clonda si trupa lui de baieti vor canta in Noaptea dintre Ani, asa cum fac majoritatea artistilor.

Sotul Gabrielei Cristea va sustine concerte in noaptea de Revelion, la Craiova. Tavi Clonda spera ca sotia lui, Gabriela Cristea, sa-l insoteasca pentru a-i fi alaturi la ora 00.00. Prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, de la Kanal D, inca nu e decisa insa asupra programului pentru Noaptea dintre Ani.


“Craciunul il vom face cu familia. De Revelion, bineinteles, noi o sa cantam, eu si cu trupa mea, Tavi Clonda Band.
La Craiova. Gabriela s-ar putea sa vina cu mine, s-ar putea sa nu. Ea uneori mai prezinta evenimentele. E cam obosita si ar vrea sa stea acasa. Dar nu cred ca o sa ma lase singurel, o sa vina cu mine si apoi sa o plecam din tara probabil cateva zile, la inceputul Noului An”, a declarat Tavi pentru WOWbiz.ro.

Vezi declaratia cantaretului pe wowbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.