Keremcem, actorul principal din "Bahar: Viata furata!" si-a sarbatorit ziua de nastere. Uite cine au fost persoanele speciale care au fost alaturi de el

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Keremcem a fost extrem de rasfatat de ziua lui si asta se poate observa din imaginile pe care actorul le-a postat pe retelele de socializare.

Fanii au fost cei care i-au umplut sufeltul de bucurie indragitului actor din "Bahar: Viata furata!", lasandu-i un mesaj extrem de frumos si plin de afectiune. Atat prietenii apropiati cat si iubita lui, Ezgi Asaroglu, au fost alaturi de el, i-au cantat si i-au urat "La multi ani!"

„Cea mai frumoasa zi a anului, 28 decembrie. Ce bine ca te-ai nascut, ce bine ca existi! Fericirea mea, linistea mea.

Sa ai parte de fericire nesfârsita. Sa ti se implineasca orice dorinta in noul an de viata. Ce bine ca ai adaugat culoare vietii noastre! Ce bine ca te iubim! La multi ani! Toate relele sa fie departe de tine. Ce bine ca existi!…„(sursa Viata cu aroma de cafea)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.