Un nou motiv de cearta intre participanti! Proba calcatului camasilor le-a dat batai de cap acestora! Dinu a fost pus la zid de colegii sai pentru ca a refuzat sa se implice in activitatea echipei sale! Iata cum a reactionat barbatul

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Iata cum au reactionat acestia cand l-au vazut pe Dinu stand pe margine.

Supusi unei noi probe, participantii au intampinat din nou dificultati si si-au exprimat nemultumirea fata de cei care au sfidat sarcina primita.

"Eu nu-mi calc camasile si nu vreau sa particip la aceasta proba! Nu am facut armata degeaba, dar nu vad sa bag ata in ac!", a spus Dinu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe

de alta parte, ceilalti colegi au insistat sa ii dea de lucru lui Dinu si au incercat sa il convinga sa coasa macar nasturii unei camasi, pentru a face ceva.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.