E socant cum a ajuns sa arate acest copil dupa ce mama lui a inceput sa-l stearga la gura cu servetele umede! Cand doctorul i-a spus de ce reactioneaza asa, nu i-a venit sa creada

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:18

Desi servetelele umede sunt promovate de producatori ca fiind hipoalergenice, acestea pot provoca alergii.

Adesea, parintii folosesesc servetelele umede si in alte scopuri decat pentru a le sterge fundurile copiilor lor, ma ales cand micutii au degetele lipicioase, pline de mancare ori mustati la gura din cauza pranzului.

Totusi, doctorul Mary Wu Chang, profesor de dermatologie pediatica la Facultatea de Medicina din statul american Connecticut, servetelele umede nu sunt atat de sigure pe care cred parintii. Ea a tratat numerosi copii cu eczeme misterioase in zona bucala sau pe fund.

La inceput a crezut ca sufera de psoriazis, insa analize ulterioare au aratat ca de vina sunt servetelele umede.

Multi copii sunt sensibili la un compus chimic numit metilisotiazolinona, ce se gaseste mai ales in sampon si balsam, dar ai in gelurile de dus. Prezinta risc crescut de dezvoltare a alergiilor, dar studii recente pe celule cerebrale ale mamiferelor arata, de asemenea, ca acest ingredient ar putea fi toxic pentru creier.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.