Rubrica "In gura satului" a premiat cea mai destoinica analista cu basma! Au avut, n-au avut treaba, au stat pe sant si au intors pe toate partile fetele mondene de le-au mers fulgii! Iata care au fost nominalizarile si cine a ocupat locul intai

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 02:55

Nu le a tacut gura tot anul! Ce daca le-au guitat porcul in cotet si vaca in staul de foame, ele au raspuns "prezent" cand s a strigat catalogul la gura satului.

Si cum e plina lumea de zalude, analistele cu basma au avut ce comenta si ce trece cu rosu in dosarul monden deschis pe ulita. Care are, care n-are, care e castigatoare, botoxata si umflata sa o rada lumea toata. Ce le-a recomandat? Limba ascutita si ochiul critic! Iata-le pe cele mai de speriat bunicute din tribunalul monden!

Mare e gura satului si multe analiste si-au luat jumatate de norma aici, insa dintre toate numai una este castigatoare.

Nu ii dam o diploma, ci titlul de basmaua de aur! Sa urce pe podium premianta... doamna Nistor Domnica cu tot cu cocosul din dotare!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.