A incremenit cand a scos navodul din apa si a vazut ce creatura infioratoare era prins in el: "Avea dinti foarte mari si misca tare, era foarte puternic! Mi-a fost frica, nu am vazut asa ceva niciodata" Uite cum arata dihania

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:22

Se stie ca oceanele si marile ascund multe creaturi bizare, specii inca nedescoperite de om.

Unele dintre ele arata atat de ciudat si infricosator incat chiar si cei mai experimentati pescari ajung sa se teama de ele. Este si cazul lui Roman Fedortsov, un barbat din Rusia, care recent a facut o captura iesita din comun.

El a prins in navod un peste urias, cu dinti si ochi foarte mari si cu o forta impresionanta.

"Simteam navodul foarte greu, asa ca stiam ca am facut o captura mare.

Dar cand l-am scos la suprafata si am vazut ce era in el am incremenit! Avea dinti foarte mari si misca tare, era foarte puternic! Mi-a fost frica, nu am vazut asa ceva niciodata", a marturisit el.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.