Tensiuni intre participantii "Te vreau langa mine"! Cristi a fost pus la zid de colegii sai! Iata ce acuzatii i s-au adus si ce decizie s-a luat in privinta acestuia

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:52

Participantii au adoptat o atitudine dura fata de colegul lor.

Cea care a deschis sirul acuzatiilor fata de Cristi a fost Ana, care s-a dovedit a fi foarte deranjata de faptul ca barbatul nu a venit in emisiune sa isi gaseasca jumatatea, ci doar pentru anumite beneficii. Mai mult decat atat, Ana a adaugat faptul ca acesta s-a inscris in emisiune pentru a promova un anumit brand de haine pentru persoane supraponderale.
"M-am saturat de oameni falsi, Cristi ar trebui sa spuna de ce a venit in emisiune! I-a mancat sarmalele lui Dinu, nu am zis nimic! Daca vrea sa manance, sa se duca la un restaurant! El vine

aici doar ca sa manance! Nici macar doua grame nu ai slabit!", a spus Ana.

"Cristi nu are niciun interes sa slabeasca, vine aici doar pentru a face spectacol!", a spus Marian.
Desi s-a vazut incoltit de toti colegii sai, Cristi a incercat sa explice situatia sa reala si sa se apere de valul de acuzatii. In cele din urma acesta a fost propus spre eliminare.
Iata cum a reactionat barbatul si ce replica a avut:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”