Adelina Pestritu, prima aparitie la TV, dupa despartirea de Speak! Iata ce a declarat vedeta despre primele sarbatori petrecute fara iubit!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:52

Vedeta a facut marturisiri inedite despre modul in care i s-a schimbat viata in ultimul timp.

Adelina Pestritu a declarat ca a trecut prin multe schimbari pe toate planurile si ca a adoptat un nou stil de viata, care a ajutat-o sa slabeasca asa cum isi dorea. Vedeta a marturisit ca a devenit vegetariana si a slabit mult de cand a renuntat la carne, ajungand la 49 kg.

Vedeta a recunoscut ca s-ar mai intoarce in America, insa nu pentru a se muta definitiv.
Aceasta a recunoscut ca i-ar placea sa o ia de la capat, pe taramurile americane si sa faca ceea ce ii place si anume sa lucreze pentru marile case de moda, sa faca diverse sedinte foto.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce marturisiri a facut

Adelina Pestritu despre felul in care a reusit sa depaseasca momentele dificile cauzate de despartirea de Speak si cum se simte in prezent:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.