Cum se descurca Bianca si Victor in rolul de parinti? Declaratii exclusive: "Noi ne crestem copilul exact cum simtim noi ca trebuie crescut

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 01:50

Bianca Dragusanu si Victor Slav traiesc de cateva luni cea mai frumoasa poveste din viata lor.

Cei doi au oferit un interviu, in exclusivitate pentru WOWbiz, in care au vorbit despre detalii mai putin stiute din noua lor viata, aceea de parinti.

"Abia asteptam sa ajungem acasa, suntem plecati d eceva timp. Mereu cand suntem plecati de acasa, gandul e acolo. Sofi are doua bunici exemplare, Superman si cu Batman si de fiecare data o lasam pe maini bune. Suntem linistiti stiind ca bunicile sunt la datorie", a povestit Victor Slav.


"De cele mai multe ori eu pot sa o adorm cel mai bine, pentru ca sunt mama ei si e normal. Important e fie copilul sanatos si sa ii fie bine. Noi ne crestem copilul exact cum simtim noi ca trebuie crescut. Am luat-o in camera, am leganat-o pe picioare, am pus-o si pe Bella langa ea. Copilul a devenit o prioritate, dar daca vrei sa iti faci timp, faci.
Nu mai e ca inainte, dar e mai frumos ca inainte. De obicei suntem amandoi alaturi de ea, chiar si cand ii facem baita. Nu plange deloc la baita, ii place mult apa. Era foarte mica, am fost putin reticenta, dar mi-a trecut apoi.
Suntem okay, doarme noaptea, in general.", a povestit Bianca, despre noua ei viata de mamica.


Intrebati ce cuvant va spune Sofia prima data, "mama" sau "tata", Bianca si Victor si-au declansat razboi.

"Eu o antrenez de pe acum! Ii spun mereu "mama, mama, mama". Daca o sa zica tata, nu stiu ce o sa fac. Am citit ca bebelusul in primul an de viata imprumuta din trasaturile tatalui, astfel incat, tatal sa il accepte. Deci eu stau linistita, sperand ca din al doilea an sa semene cu mine. Daca nu, e ok, nu ma deranjeaza. Sper doar sa ramana cu ochii astia albastri pe care ii are deja", a mai spus Bianca.

Bianca Dragusanu a explicat de ce a ales, pe perioada sarcinii, sa isi ascunda burtica de ochii curiosilor.
"Simteam ca as fi primit energii negative si am vut sa imi feresc sarcina de astfel de energii",  a spus Bianca.
"Ea nu a simtit nevoia sa isi arate burta, sa se expuna. Este foarte simplu. Nu i-a placut, a facut ce a simtit. A fost mandra de sarcina, dar voia sa o acopere mereu.

Eu sunt sigur ca si daca ar fi pus o poza, tot ieseau discutii. Daca isi punea burta de gravida ar fi spus ca e Photoshop si ca nu e reala. Nu trebuie sa faci lucruri pentru a-i multumi pe altii", a adaugat Victor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.