Imagini uimitoare cu copilul cu doua capete care s-a nascut saptamana trecuta in Mexic! Doamne, pare un personaj din filmele de groaza! Poti sa te uiti?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 16 sep 2020, 01:45

Imaginile au fost publicate de un medic din Mexic, fara a da detalii despre familia in care s-au nascut siamezii.

In imaginile de mai jos, filmate imediat dupa nastere, copilul cu doua capete (sau cei doi copii cu un singur corp) sunt tinuti in brate de un cadru medical si evaluati, in timp ce doua tuburi de oxigen le asigura respiratia. Cei doi impart majoritatea organelor intenre, in afara de capete si creiere.

Reprezentantii spitalului au refuzat sa dea mai multe detalii despre acest caz, insa au confirmat ca starea mamei e stabila.

Nu se stie daca nasterea a fost naturala sau prin cezariana.

Doctorii din Ciudad Juarez incearca acum sa planifice viitorul medical al celor doi, stiindu-se ca rata de supravietuire a siamezilor e cu atat mai mica cu cat numarul organelor pe care le impart e mai mare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.