BOMBA! Ogica a venit cu PROBA biletului castigator! Valoarea lui este de peste un milion de euro! Nimeni nu a crezut, dar dupa 15 ani de chin si procese are DOVADA

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:52

Stelian Ogica sustine ca a castigat primul premiu mare din istoria Loteriei Romane si ca pentru asta a fost pedepsit cu doi ani de inchisoare.

Dupa 15 ani de chin si procese, Ogica are o proba BOMBA, care arunca in aer cel mai mare scandal din istoria Loteriei Romane. In 2001, Stelian Ogica a fost arestat dupa ce a sustinut ca a castigat primul premiu mare din istoria loteriei.

Unde am completat biletele. Le-am cerut niste numerele celor de la masa, dupa care am mers si am bagat biletele. Eu le-am platit", a declarat Stelian Ogica la WOWbiz.

Constantin Morariu, un subofiter SPP, este cel care a incasat biletul si a sustinut ca el a pus biletul, cel pe care Ogica il acuza ca l-a talharit.

Mi-au zis ca sunt castigator, dar m-au amanat pe a doua zi. Dupa ce am sunat la loterie, am mers si am facut o copie xerox la bilet.
Eram intr-o stare euforica. In seara aia am fost talharit, de o femeie si un barbat.
In 9 zile cat a durat scandalul eu i-am descris pe talhari, le-am facut portretul robot. I-am recunoscut din grup", a mai declatat Ogica.
"Eu am facut recunoastere in grup, insa 16 ani de zile nu a stiut nimeni de ea. Cand eu am ajuns la politie, nici n-am apucat sa fac recunoasterea, ca la TV deja s-a anuntat ca sunt arestat timp de 5 zile si ca n-am recunoscut pe nimeni.


Ogica este de parere ca Morariu nu a intrat niciodata in posesia premiului, ca banii au fost luati de cineva 'de sus'. Ba mai mult, Stelian sustine ca Morariu a ramas sarac, ca s-ar fi vazut o schimbare. Madalin Pribu confirma varianta lui Ogica.
"Dupa cativa ani de la incident, am avut o discutie cu directorul SPP. Am vrut sa fac un material cu toti castigatorii la LOTO si am intrebat de Constantin Morariu.
S-a mirat si directorul SPP.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mi-a zis ca dupa ce a castigat  a mai stat 2 ani pe salariul SPP si a spus ca a fost un om normal, nu si-a cumparat nimic.

El si-a dat demisia fix in aceeasi zi cand a iesit Ogica de la inchisoare", a declarat Madalin Pribu, uimit de aceasta situatie.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.