Avea dintii extrem de galbeni si nu credea ca poate sa ii mai curete vreodata, dar i-a albit pana aproape de perfectiune singura, acasa, in 15 minute! E de necrezut cum a reusit sa faca asta, uite cu ce s-a frecat pe dinti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:34

Daca aveti dintii galbeni si nu stiti cum sa ii curatati pentru a-i aduce la albul de alta data, puteti incerca trucul de mai jos.

Foarte multi dintre cei care au apelat la el spun ca dupa 15 minute rezultatul a fost foarte bun iar dantura arata semnificativ mai bine. Urmati pasii de mai jos.

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: o lingura de praf de copt, apa calduta, o jumatate de lingurita de sare, o jumatate de pahar de peroxid de hidrogen, apa de gura, o periuta de dinti si ata dentara.

Mai intai trebuie sa amestecati intr-un pahar praful de copt si sarea, pana obtineti o pasta omogena.

Ulterior frecati dintii puternic timp de cateva secunde, dupa care inlaturati excesul. Repetati timp de 5 minute.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La pasul urmator trebuie sa amestecati peroxidul de hidrogen cu apa calduta si sa va clatiti gura cu solutia rezultata timp de 5 minute.

La final luati ata dentara si curatati spatiile dintre dinti.