Praijitura "Albinita" cu blat de miere si crema fina! E gata rapid!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 15:34

Prajitura albinita este o prajitura cu foi fragede, in compozitia carora intra mierea de albine.

Ingrediente:

Blat:
400 g faina alba
1 ou
150 g zahar
30 g unt
2 linguri miere de albine (incalzita)
2,5 linguri lapte
1 lingurita bicarbonat

Crema:
170 g unt
1 plic vanilie
200 g zahar
250 ml lapte
2 linguri gris
1 gem de caise

Glazura:
3 linguri apa
3 linguri zahar
2 linguri cacao
25 g unt
100 g ciocolata menaj

Mod de preparare


Freaca oul cu zaharul si untul, dupa care adauga mierea, laptele si bicarbonatul. Amesteca totul pe aburi pana se ingroasa.
Ia compozitia de pe aburi si toarna faina treptat. Imparte compozitia obtinuta in 4 parti si intinde cu multa faina. Pune foile la foc iute pe dosul tavii unse cu grasime si presarata cu faina.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.













Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: