Doamne, cum a putut sa vina fata asta imbracata la o nunta! Din cauza ei mireasa a fost pusa pe planul doi, toti invitatii s-au uitat lung la detaliul asta! Pana si fotograful a facut mai multe poze cu ea decat cu mirii!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:34

La orice nunta mireasa este cea care ar trebui sa fie in centrul atentiei; acesta este si motivul pentru care nimeni altcineva nu are voie sa se imbrace in alb.

Cu toate acestea unele dintre invitate reusesc sa o eclipseze fara voia lor. Este si cazul fetei din imaginile de mai jos, care a atras pe tot parcursul evenimentului mai multe priviri decat mireasa.

Motivul este foarte simplu: ea a ales o rochie extrem de sexy si decoltata, care ii punea foarte bine in valoare bogatiile cu care a inzestrat-o natura.

Si ea se pare ca era constienta de acest lucru, asa ca nu a ezitat sa fie dezinvolta si, uneori, sa arate mai mult decat ar trebui.

Iata cateva imagini:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”