Florentina Opris, vacanta la casel si la temperaturi extreme. Vedeta Kanal D face terapie pentru trup si suflet, cu talpile in zapada la -10 grade Celsius

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

Gazda emisiunii “Sport, dieta si o vedeta” se afla de cateva zile in vacanta, in Slovacia.

Rasfat de 5 stele pentru Florentina Opris. Prezentatoarea emisiunii “Sport, dieta si o vedeta” se afla de aproape o saptamana in vacanta, la schi, in Slovacia. Insotita de un grup mare de prieteni, vedeta Kanal D se relaxeaza si se reface pe partiile de schi. Peisajele sunt de poveste, compania placuta, iar locul in care romanii s-au cazat straneste invidii pentru ca acestia locuiesc intr-un vechi castel transformat in hotel.

Promotoare a stilului de viata sanatos, a dietelor naturiste si echilibrate, a sportului si a vietii traite in armonie, Florentina Opris a continuat sa faca miscare si in concediul sau.

„O faceam si in Tibet. Am urcat in Himalaya pana la 4800 de metri. Este un truc care intareste imunitatea si activeaza circulatia. E terapie curata pentru trup si suflet”, a declarat Florentina Opris pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi mai multe imagini inedite pe wowbiz.ro.