Desi avea 7 ani fetita ei avea deja sanii neobisnuit de mari pentru varsta ei. Mama s-a ingrijorat si a mers la spital, ca sa vada daca e normal asa ceva. A iesit de acolo plangand! Uite ce i-a spus medicul despre fiica ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:35

O femeie din Statele Unite a avut parte de un adevarat soc dupa ce medicii i-au dat o veste devastatoare referitoare la fiica ei.

Totul a inceput dupa ce femeia a fost cu cea mica, in varsta de 7 ani, la un control medical. Motivul? Desi avea varsta atat de frageda, fetei ii crescusera deja destul de serios sanii.

Stia ca ceva nu este normal, asa ca si-a spus ca are nevoie de parerea unui specialist. Ce a aflat a distrus-o. Doctorul i-a comunicat ca ceea ce are fata se numeste pubertate precoce- procesul s-a declansat mult mai devreme decat in mod normal, de aceea i-au aparut deja sanii.

Ce este mai grav insa este faptul ca, potrivit unor studii, fetele care sufera de o astfel de transformare la varste atat de fragede au sanse foarte mari de a dezvolta cancer la san.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si asta nu este tot: riscul de diabet si probleme

la inima va fi de asemenea mult mai crescut.