A fost in culmea fericirii cand a aflat ca a ramas insarcinata, dar a inceput sa planga dupa ce a observat ca burta i se umfla anormal de tare, asa ca a mers la un spital pentru un control amanuntit! Ce a aflat a lasat-o cu gura cascata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 01:10

Tanara din imaginile alaturate, pe nume Becki-Jo Allen, a avut parte de o experienta care i-a schimbat viata radical.

In varsta de 23 de ani, fata a fost in culmea fericirii in momentul in care si-a facut un test de sarcina care a iesit pozitiv; urma sa devina mama pentru a doua oara.

Emotionata si nerabdatoare, a inceput pregatirile si a cumparat fel si fel de lucruri pentru micutul care a venit pe lume. Doar ca, pe masura ce sarcina avansa, Becki-Jo observa ca burta ei se marea anormal de mult.

Speriata ca ceva rau s-ar putea intampla, ea s-a dus de urgenta la un control amanuntit. In momentul in care s-a uitat pe rezultatul testelor, doctorul s-a apropiat de ea si i-a spus: "Nu stiu daca sunteti pregatita pentru asa ceva!".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In minutele urmatoare

tanara a aflat ca nu va aduce pe lume un copil, ci trei! Bucuria a fost cu atat mai mare, iar la finalul sarcinii Becki-Jo Allen a adus pe lume trei baietei perfect sanatosi.