Minunile se intampla la "Sabbagh in actiune”! Deznodamantul unei povesti fabuloase, cu  o fata abuzata de tatal vitreg, sub ochii nepasatori ai mamei, astazi, de la ora 22:30, la „Sabbagh in actiune”, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

Abuzata de tatal vitreg de cand era minora, chiar sub ochii mamei sale care n-a scos un cuvant, ba chiar a incurajat “relatia”, o tanara isi revendica acum dreptul la o viata normala.

Dupa ce timp de 15 ani a trait un adevarat calvar, Ana Maria s-a indragostit din nou si este insarcinata cu copilul iubitului ei. Amandoi tinerii trec prin clipe de cosmar, dar asta nu ii impiedica sa lupte pentru o viata normala, asa cum si-o doresc.


Dar ca sa scape de tatal vitreg, omul care i-a facut viata un iad si i-a distrus adolescenta, Ana Maria este nevoita sa treaca printr-o adevarata aventura.
Christian Sabbagh si echipa emisiunii sale fac lumina in acest caz.

Cum se termina povestea 100% adevarata? E bebelusul in siguranta, au fost tinerii urmariti de trecutul proaspetei mamici? Toate acestea sunt intrebari la care primiti raspuns in aceasta seara, de la 22:30, la "Sabbagh in actiune”, cand veti vedea cu ochii vostri ca minunile se intampla!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”