A mers la doctor speriata de umflatura asta alba care ii crescuse de cateva saptamani pe pleoapa dreapta. Ce a scos de acolo dupa ce a anesteziat-o si a i-a facut o mica incizie cu bisturiul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 16 sep 2020, 01:00

Tu cum ai reactiona daca ti-ar aparea asa ceva pe fata?

Pacientei i-a aparut pe pleoapa o milia, adica un chist superficial ce se formeaza in stratul superior al pielii, numit epiderma. Au aspectul unor umflaturi mici, de culoare alb-perlat si contin keratina, fiind inofensive, insa inestetice. Aparitia lor poate fi prevenit cu ajutorul produselor de exoliere sau a tratamentelor de microdermabraziune.

Totusi, in cazuri extreme acestea nu pot fi indepartate fara ajutorul unui medic. Suprafata pielii trebuie sa fie perforata cu o ustensila ascutita ori un extractor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cate de elegant rezolva celebrul dermatolog dr. Sandra Lee aceasta problema estetica:

 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.